Om Affectus

Affectus har utvecklat system för energisektorn och industrin som installerats runt om i världen sedan 1994. Vi har ett högt tekniskt kunnande på civilingenjörsnivå och är aktiva inom forskning och utveckling inom energisektorn.

Peter Almström

CIVILINGENJÖR DATATEKNIK

Grundare, utvecklat mjukvarusystem för energisektorn sedan 1994. Peter är grundare av Affectus och har en civilingengörsexamen i datateknik från Linköpings universitet. Han arbetar som mjukvaruarkitekt och designer med huvudansvar för mjukvaruutveckling.

Johan Hedgren

SYSTEMARKITEKT

Tidigare produktchef för energimätare och mjukvarusystem på Cewe Instrument, men arbetar sedan 2009 som utvecklare och kundansvarig. Johan är utbildad till systemarkitekt vid Högskolan i Borås och University of Western Sydney, Nepean. Han har gedigen internationell erfarenhet och arbetar med försäljning och utveckling samt är ansvarig för kundrelationer.

Anandam Sanyal

General Manager för kundrelationer i sydöstra asien

Tidigare fastighetskonsult, Eden Group, arbetar sedan 2016 för Affectus i huvudsak i Indien, Singapore och Bangladesh. Anandam är en erfaren marknadsförare och kundrelationsansvarig. För närvarande är han ansvarig för att hantera vår expansion och affärsutveckling på tillväxtmarknader.

Affectus Alba används dagligen av flera av Sveriges största industrier och energiföretag. Ett urval av våra kunder över åren listas här.

A selection of our clients over the years are listed here.